E-bike Arrangement Volendam & Marken

E-bike Arrangement Volendam & Marken
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

44,50
39,50
p.p. incl BTW


E-bike Arrangement Volendam & Marken

Een dagje uit in Volendam & Marken inclusief ontvangst met kopje koffie of thee, e-bike en boottocht.

10:30 - 11:00
Ontvangst met kopje koffie of thee

Welkom! Het is tijd voor een smakelijk kopje koffie of thee. Tijdens de ontvangst legt Volendam Events het vervolgprogramma uit. 

11:00 - 14:00
E-bike Tour van Volendam naar Marken

Het is tijd voor de fietstocht met e-bike van Volendam naar Marken. Bij aankomst legt een enthousiaste begeleider van Volendam Events de route uit. Na de uitleg halen jullie de e-bikes op. Alle deelnemers krijgen een instructie over hoe de e-bike werkt. Vanaf Volendam fietsen jullie via Katwoude en Monnickendam richting het voormalige eiland Marken. Onderweg geniet je van het prachtige Waterlandse polderlandschap en het uitzicht over de Gouwzee: het water dat Volendam, Monnickendam en Marken verbindt. Even stoppen om foto’s te maken? Doen! Dat zijn leuke herinneringen voor later! Natuurlijk is er onderweg tijd om ergens wat te drinken of te eten. Vanuit Monnickendam fiets je zonder moeite via de Zeedijk naar Marken. Bij aankomst op Marken zie je verderop de vuurtoren: het Paard van Marken. Op de e-bike fiets je hier zo naartoe. Liever gelijk door naar de haven van Marken? Ook dat kan! Ontdek méér van Volendam, Monnickendam en Marken met een e-bike van FietsverhuurVolendam.nl.

13:30 - 14:00
Boottocht Marken Volendam met fiets

Het is tijd om aan boord te stappen van de comfortabele rondvaartboot. De fietsen zetten jullie op het dek. Daarna kunnen jullie binnen of buiten plaatsnemen aan boord.  Onderweg genieten jullie van het prachtige uitzicht over het water en andere schepen. Na ongeveer 30 minuten komt de haven van Volendam in het zicht. 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Astrid Miltenburg 29-08-2020

Super leuke middag gehad. Fijn dat het helemaal verzorgd is. Professioneel, middagvullend en goed georganiseerd. Een aanrader!

De Vries 15-05-2021

Leuke en spannende activiteit, enthousiaste begeleiding. Veel van Volendam gezien.

Jansen 03-07-2020

Het was een superleuke dag!

Defensie 19-03-2019

We hebben n ontzettend leuke dag gehad, goed in elkaar gezet, leuke begeleiding, het eten was goed en lekker, maar wel iets te weinig!! Dank jullie wel!!!

Susanne van Kilsdonk 18-06-2021

Vonden het super geregeld! Alles stond klaar/lag klaar. Vriendelijke mensen. Zeker voor herhaling vatbaar ????

Sandra en Michelle 09-01-2021

Leuke en uitdagende vragen, opdrachten en puzzels. Bedankt!

Kim van Noort 07-03-2020

Het was een geslaagd vrijgezellenfeest. De vrijgezel heeft het enorm naar haar zin gehad en de rest van de meiden ook! Het is zeker voor herhaling vatbaar. Mochten we nog een keer een vrijgezellenfeest of meidenuitje moeten boeken, weten we jullie te vinden. Top!!

Carla de Roos 22-05-2021

Geweldige dag gehad!!!!

Marielle Heemskerk 25-05-2019

We hebben een erg fijne dag gehad. Goede service en begeleiding. Nogmaals bedankt!

Kennisnet 07-08-2020

Het eten en de quiz waren erg goed!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Margriet Hoogenberg 19-03-2019

Kimmetje is top xx MARGRIET

Ella van der Nat 29-07-2021

Een en al complimenten. Was goed geregeld en de speluitleg ook prima. Heeft op ons verzoek nog een engelstalige versie opgehaald en extra kinderformulieren. Zeker voor herhaling vatbaar.

Chris 09-07-2021

Heel leuk om collega's in Volendammer klederdracht te zien. Was een leuke activiteit om te doen!

Gerda Vriend 20-06-2020

Was erg goed in een leuk en gezellig café. En we hebben de sleutel gevonden. Zijn niet eens toe gekomen aan de puzzeltocht. Komen in januari daarvoor terug.

Vriendengroep Wals 26-09-2020

We hebben het heel erg leuk en gezellig gehad, het is voor ons allemaal een top weekend geweest. We zullen het aan iedereen door vertellen dat jullie het reuze goed hebben georganiseerd.

Mevrouw Bellezza 26-11-2022

Was een topritje en heel gastvrij ook!

Eveline Hensen 25-07-2020

Eigenlijk geen opmerkingen. Was goed geregeld, duidelijk en gezellig. We hebben een topdag gehad!

Ally Petitjean 02-10-2022

We hebben een heerlijke dag gehad iedereen vond het leuk. We hebben aan dit programma nog een bezoek Marken toegevoegd. Komen zeker nog een keer. Als je mailt of belt krijg je gelijk antwoord. Heel vriendelijk. Top!!!!

Groenland 16-11-2019

Iedereen heeft genoten ondanks het weer. We gaan het zeker aanraden bij andere mensen. Groetjes Marc Groenland

Paul 11-12-2021

Super leuk en spannend spel. Er was vooraf iemand gebeld die alles al wist. Hij was de boel flink aan het saboteren. Toch leuk dat we in coronatijd een activiteit konden boeken.