E-bike Tour Marken - Monnickendam - Volendam

Informatie.
Van tot 200 pers
2 uur
Deel met een vriend
Download als PDF


Na de boottocht wandelen jullie naar de startlocatie van de e-bike tour. De fietsen staan klaar voor vertrek. Voordat jullie op pad gaan, geeft de instructeur een instructie over de e-bike. Met de verschillende ondersteuningsniveaus ontdek je comfortabel de omgeving. Ook krijgen jullie leuke tips en ideeën voor het verkennen van de omgeving. Zijn jullie er klaar voor? Dan is het tijd om op de e-bike te stappen. Fiets langs het ‘Paard van Marken’ of ontdek het kijkhuisje waar je ziet hoe de Marker gezinnen vroeger leefden. Hebben jullie Marken gezien? Dan fiets je over de Zeedijk richting Monnickendam. Geniet onderweg van de wind door je haren en ontdek nogmaals het prachtige uitzicht over het water. Zien jullie in de verte Volendam liggen? Daar moeten jullie heen. Na een heerlijke tocht over de Zeedijk komen jullie aan in Monnickendam. Hier vind je een historische binnenstad, de Grote kerk en restanten van de oude stadsmuur. In de haven van Monnickendam vind je leuke horecagelegenheden waar je kunt genieten van een drankje. Na het bezoek aan Monnickendam fietsen jullie via Katwoude naar Volendam. Stop onderweg nog even om een foto te maken bij de Kathammer windmolen. Dan vind je de dijk aan je rechterhand en is het tijd om de fietsen in Volendam in te leveren. Het rondje is compleet.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Van der Swaluw 14-08-2016

De workshop was erg leuk. We hebben heerlijk bij de rookvaten in het zonnetje met een wijntje/biertje gezeten. Ik vond met name jullie snelle offerte, eenvoudige wijze van communiceren (digitaal) en betalen helemaal top!

Mevrouw Wijnsma-Huiskamp 15-04-2023

Het evenement is door ons als zeer goed ervaren. Ontzettende leuke puzzeltocht, goed in elkaar gezet. 

Restaurant Koenders 28-08-2016

Goedemorgen, Wij hebben gisteren een ontzettend leuke dag gehad! We hebben er allemaal enorm van genoten! Het programma zat goed in elkaar en het eten en de hapjes waren voortreffelijk!!! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij ons in de omgeving! Groetjes Miranda Koenders

Dahlberg 20-03-2019

Het was allemaal tot in de puntjes verzorgd. Ik ben dus zeer tevreden over de algehele dag.

Ivana Vybochova 30-09-2023

Wij hebben fietsen verhuurd. Alles was goed geregeld. Personeel vriendelijk & behulpzaam. Top ervaring.

Heeren van Jel 21-09-2019

Keep up the good work! We hebben een fantastische tijd in Volendam gehad!

Rita Lodder 22-10-2023
Marijke Vermeeren 03-10-2020

Wij hebben een topweekend in Volendam gehad in Volendam met als aanvulling jullie activiteiten. Ga jullie zeker aanprijzen bij anderen. Groeten, Marijke Vermeeren.

Familie Van Noten 25-03-2023

Prima!! Heel goede organisatie, heel correct. Een dikke pluim voor jullie

Van Dungen 12-09-2019

Wij hebben een erg leuke dag gehad! Prima geregeld en een goede prijs/ kwaliteit verhouding!

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Wegman 24-09-2020

Een ontzettend leuke dag gehad. Een aanrader.

Heer Klinkhamer 22-04-2023

Ondanks het slechte weer een fantastische dag gehad.

Stork 18-07-2020

Leuke quiz met quizmaster die heel veel wist van de Palingsound. Veel leuke weetjes ontdekt. We hebben allemaal volop genoten waarvoor onze dank !! 

Loes de Vooght 08-02-2020

Een hele leuke dag gehad. Dankjewel.

Elke Knapen 05-01-2024

Wij hebben genoten!
Succes met jullie nieuwe huisvesting.

Engberts BV 18-11-2023

Geen, we hebben ondanks de regen een super leuke dag gehad.

Dijk en Duin Team 10-09-2020

Erge leuke dag gehad, als unanieme tip vanuit het team, mannen kostuums erbij zouden erg leuk zijn.

Chris 09-07-2021

Heel leuk om collega's in Volendammer klederdracht te zien. Was een leuke activiteit om te doen!

Mirjam Putter 27-02-2021

Super geregeld! En we komen zeker nog eens naar Volendam!!

Nuon 28-09-2019

Alles prima, wij bevelen jullie bij iedereen aan ! Groet, Nuon team