E-bike Tour Marken - Monnickendam - Volendam

Informatie.
Van tot 200 pers
2 uur
Deel met een vriend
Download als PDF


Na de boottocht wandelen jullie naar de startlocatie van de e-bike tour. De fietsen staan klaar voor vertrek. Voordat jullie op pad gaan, geeft de instructeur een instructie over de e-bike. Met de verschillende ondersteuningsniveaus ontdek je comfortabel de omgeving. Ook krijgen jullie leuke tips en ideeën voor het verkennen van de omgeving. Zijn jullie er klaar voor? Dan is het tijd om op de e-bike te stappen. Fiets langs het ‘Paard van Marken’ of ontdek het kijkhuisje waar je ziet hoe de Marker gezinnen vroeger leefden. Hebben jullie Marken gezien? Dan fiets je over de Zeedijk richting Monnickendam. Geniet onderweg van de wind door je haren en ontdek nogmaals het prachtige uitzicht over het water. Zien jullie in de verte Volendam liggen? Daar moeten jullie heen. Na een heerlijke tocht over de Zeedijk komen jullie aan in Monnickendam. Hier vind je een historische binnenstad, de Grote kerk en restanten van de oude stadsmuur. In de haven van Monnickendam vind je leuke horecagelegenheden waar je kunt genieten van een drankje. Na het bezoek aan Monnickendam fietsen jullie via Katwoude naar Volendam. Stop onderweg nog even om een foto te maken bij de Kathammer windmolen. Dan vind je de dijk aan je rechterhand en is het tijd om de fietsen in Volendam in te leveren. Het rondje is compleet.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Familie Ween 25-07-2020

Wij hebben allemaal een geslaagde dag in Volendam gehad, vonden het echt heel erg leuk. Bedankt!

Margriet Hoogenberg 19-03-2019

Kimmetje is top xx MARGRIET

Kees Plat 27-08-2016

Erg leuke dag gehad. Voor herhaling vatbaar. Bedankt namens onze groep Drubibu

Haaring 26-10-2019

Echt super, Kim kanjer. Ben nog schor.

Floreka 08-08-2020

Ramon heeft het top geregeld zeker doordat de boot een dag van tevoren stuk ging super alternatief. Heerlijke dag gehad

Heer Vijzelaar 09-10-2022

Leuke dag gehad. Complimenten!

Vanessa de Wilde 18-09-2020

Bedankt voor de organisatie van ons zeer geslaagde personeelsfeest in Volendam. Wij hebben een super leuke dag gehad. Jullie hadden het TOP georganiseerd. Bedankt!

De Wering 19-09-2020

Volendam events had alles goed geregeld! Goede organisatie, goede rondleidingen door de gids. Het was een afwisselend programma. Tevens was het leuk dat wij zelf ook nog wat eigen tijd konden inplannen. Volendam events was steeds goed te bereiken, zelfs op de dag van het uitje was telefonisch contact nog mogelijk om het e.e.a. goed af te stemmen. Het eten was overigens ook prima en van zeer goede kwaliteit. We hebben genoten en vanuit de groep kregen wij vele goede reacties over het goed georganiseerde uitje, bedankt hiervoor!

Janneke Zwaard 29-08-2020

Hebben een hele leuke dag gehad!

Lizzy 18-09-2020

Escape room was top!!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Kinderrijk 22-08-2020

We hebben een onwijs leuke dag gehad! Heel gezellig, enorm gelachen en alles was goed georganiseerd. Bedankt daarvoor!

Westfries Gasthuis 28-03-2018

Was een zeer geslaagd uitje, jullie hebben er alles aan gedaan om het goed te laten verlopen. Gezellige ambiance mede door de kerstdecoratie. Top gedaan!

Ingrid te Stroet 20-03-2019

We hebben super leuke dagen gehad in Volendam. Opmerkingen hebben we al bij Lindsey achter gelaten. Bedankt voor de top organisatie! Groetjes familie te Stroet-Schoenaker.

Mevrouw de Leeuw 08-05-2020

Een online IQ quiz gedaan met collega's. Zaten uitdagende vragen bij! Het was een spannende strijd. En de quizmaster wist veel leuke weetjes. 

Luigi's IJssalon 08-10-2022

Ontzettend bedankt voor de organisatie van ons bedrijfsuitje (met aanpassingen). Het was fantastisch en iedereen was enthousiast. Zeker eentje om nog lang over na te praten!

Martin de Bruin 12-06-2021

We hebben een leuke dag gehad en vonden de fotosessie het leukst. Met vriendelijke groet, Familie de Bruin

Anita de Jager 01-10-2022

Wij hebben een prachtig weekend gehad, mede namens jullie!!

Patricia Alders 15-02-2020

Zeer goed eten s’avonds tijdens de sing a long. De zangeres kreeg de dames goed mee! Wat een gezelligheid. We komen zeker weer terug!

Antonie Huibers 20-03-2019

Was een top dag met uitstekend eten...

De Poorter 17-08-2019

Was een super leuke dag!! Vriendelijke en leuke begeleiding! Aanrader!!