E-bike Tour Marken - Monnickendam - Volendam

Informatie.
Van tot 200 pers
2 uur
Deel met een vriend
Download als PDF


Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Na de boottocht wandelen jullie naar de startlocatie van de e-bike tour. De fietsen staan klaar voor vertrek. Voordat jullie op pad gaan, geeft de instructeur een instructie over de e-bike. Met de verschillende ondersteuningsniveaus ontdek je comfortabel de omgeving. Ook krijgen jullie leuke tips en ideeën voor het verkennen van de omgeving. Zijn jullie er klaar voor? Dan is het tijd om op de e-bike te stappen. Fiets langs het ‘Paard van Marken’ of ontdek het kijkhuisje waar je ziet hoe de Marker gezinnen vroeger leefden. Hebben jullie Marken gezien? Dan fiets je over de Zeedijk richting Monnickendam. Geniet onderweg van de wind door je haren en ontdek nogmaals het prachtige uitzicht over het water. Zien jullie in de verte Volendam liggen? Daar moeten jullie heen. Na een heerlijke tocht over de Zeedijk komen jullie aan in Monnickendam. Hier vind je een historische binnenstad, de Grote kerk en restanten van de oude stadsmuur. In de haven van Monnickendam vind je leuke horecagelegenheden waar je kunt genieten van een drankje. Na het bezoek aan Monnickendam fietsen jullie via Katwoude naar Volendam. Stop onderweg nog even om een foto te maken bij de Kathammer windmolen. Dan vind je de dijk aan je rechterhand en is het tijd om de fietsen in Volendam in te leveren. Het rondje is compleet.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Plantinga 14-08-2020

Fijn dat we niet steeds begeleid werden maar zelf creatief konden zijn. Het voelde relaxed om niet steeds iemand om je heen te hebben

Maas 18-07-2020

We hebben een hele leuke dag gehad. Goed georganiseerd en heel vriendelijk ontvangen.

Vermeer Interieurs 12-09-2020

Wij hebben een super leuke middag/avond gehad mede dankzij Volendam Events!! Dank jullie wel! Groetjes Antoinette

Sandra en Michelle 09-01-2021

Leuke en uitdagende vragen, opdrachten en puzzels. Bedankt!

Miranda Koenders 08-08-2020

Wij hebben gisteren een ontzettend leuke dag gehad! We hebben er allemaal enorm van genoten! Het programma zat goed in elkaar en het eten en de hapjes waren voortreffelijk!!! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij ons in de omgeving!

Badmintonclub Rijswijk 09-07-2022

Het was een super dag, alles was TOPPIE geregeld. hartelijk dank daarvoor namens de Badminton club in Rijswijk. Onze gids was voortreffelijk.

Haaring 26-10-2019

Echt super, Kim kanjer. Ben nog schor.

Sarlemijn 12-10-2019

We hebben een ontzettend leuke avond gehad en namens ons hele team - hartelijk bedankt!

Uniserver 21-09-2019

Foto maken was prima, zeiltocht idem. Gezellige kaptein, catering ook prima voor elkaar. Onze klanten hebben ook erg genoten! Dank voor de organisatie. We gaan jullie zeker aanbevelen!

Lucas Koor 27-05-2021

Top dag gehad met leuke reisleider en heerlijk gegeten, was zeer de moeite Waard.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Heer Verwey 11-07-2021

Alles lijkt mogelijk bij jullie. Tussentijds switchen van evenement b.v. bij regen blijkt geen probleem. Wij hebben een heerlijke dag gehad. Hartelijk dank hiervoor.

Karine Brand 15-08-2019

De hele groep is erg enthousiast. We hebben genoten. Bedankt!

Mevrouw van Heemst 12-11-2022

We hebben ons prima vermaakt, de tour was erg leuk om Volendam en Marken te ontdekken!

 

Dijk en Duin Team 10-09-2020

Erge leuke dag gehad, als unanieme tip vanuit het team, mannen kostuums erbij zouden erg leuk zijn.

Fieke 28-08-2016

Wij hebben echt een super dag gehad. Heel erg bedankt.Wij komen zeker nog een keer terug! Gr. Fieke

Roy en Emmelien 08-05-2021

Goed en leuk georganiseerd arrangement

GGZ 08-11-2022

Het was heel erg leuk! Paste goed bij waar we naar zochten. Leuk afwisselend programma, iedereen blij!

Heer Meijer 16-01-2021

Speciaal voor onze moeder (die gek is van Volendam) voor haar verjaardag iets leuks georganiseerd. Een échte Volendamse verzorgde de workshop. Dat deed ze ontzettend goed, vol overgave. We komen na coronatijd natuurlijk ook eens naar Volendam! 

Van den Broeke 24-07-2020

Klanten waren erg tevreden. Hele goede gids met leuke informatie over Edam! 

Haaring 26-10-2019

Echt super, Kim kanjer. Ben nog schor.