Puzzeltocht de Geheimen van Volendam en Edam met stadsfiets

Puzzeltocht de Geheimen van Volendam en Edam met stadsfiets
Informatie.
Van 4 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW

Een verrassende puzzeltocht door Volendam en Edam met stadfiets. 

Volendam Events heet jullie van harte welkom! Bij aankomst legt een enthousiaste begeleider het programma uit. Na de uitleg halen jullie de stadsfietsen op. Jullie gaan op pad langs de mooiste bezienswaardigheden in Edam en Volendam. In Volendam fietsen jullie onder andere langs de haven, het Doolhof, de Sint Vincentiuskerk en het Stolphoevekerkje. Bij elke bezienswaardigheid stellen we één of meerdere vragen. Natuurlijk verrassen we jullie met leuke wetenswaardigheden over het voormalige vissersdorp. Ook bezoeken jullie de stad Edam. Edam staat wereldwijd bekend om zijn kaas. Je vindt hier veel monumentale gebouwen. Je fietst langs onder andere de Grote Kerk, de Speeltoren, de dam en de Kaaswaag. Ook hier stellen we per locatie vragen en lees je leuke informatie over de bezienswaardigheden. Hebben jullie alle antwoorden gevonden? Dan zijn jullie nog niet klaar. Pak de envelop erbij en ontcijfer de Geheimen van Edam en Volendam met het sleutelboekje. Zijn jullie in staat de geheimen te ontdekken?

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Carola Koenrades 22-07-2023
Trudy van Kessel 10-04-2016
Kok 30-06-2023
Heer Van den Bosch 11-03-2023

Leuke enthousiaste organisatie en medewerkers. Prima arrangementen.

Mevrouw Postma 02-10-2022

We hebben het ontzettend getroffen met het weer dus dat kon niet beter. We hebben Volendam en Marken op een leuke manier leren kennen.

Van Deuren 23-11-2019

Ontzettend leuke gids vertelde met passie over Volendam waardoor wij er zelfs nog wat van hebben opgestoken, erg leuk!

Joyce Schuit 30-09-2023

Wij hebben echt een TOP dag en avond gehad. @Ramon: super bedankt voor je enthousiasme en goede begeleiding van ons zooitje ongeregeld. Mede dankzij jou hebben we een kroegentocht gehad die ons nog lang zal heugen.
 

Gerard Valkenburg 20-01-2023
Mevrouw Astrid 29-04-2023

Wij hebben echt zo een fijne dag gehad. Echt fantastisch. En het eten… wow super goed! Zo fijn. Bedankt. We kijken terug op een super gaaf teamuitje met Kinderdagverblijf de Zandpoort.
 

Jansen 03-07-2020

Het was een superleuke dag!

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Stork 18-07-2020

Leuke quiz met quizmaster die heel veel wist van de Palingsound. Veel leuke weetjes ontdekt. We hebben allemaal volop genoten waarvoor onze dank !! 

Heidi Oonk 09-07-2023
Eveline van Beekhuizen 12-06-2021

Een heel leuk geslaagd uitje. We hebben er echt van genoten!

AH Willems 29-07-2023
FFA, Fred van Eijk 05-05-2023
Topaz 18-12-2020

Hele leuke beeld- en geluidsfragmenten. En super om toch een activiteit samen te doen. De quizmaster kwam met leuke weetjes en hij wist veel. Voor herhaling vatbaar, maar dan natuurlijk met een andere online quiz! 

Nino Morero 14-02-2016
Heer Klinkhamer 22-04-2023

Ondanks het slechte weer een fantastische dag gehad.

Karine Brand 15-08-2019

De hele groep is erg enthousiast. We hebben genoten. Bedankt!

Sandra Pansier 11-03-2023