Stadsfiets huren Volendam

Stadsfiets huren Volendam
Informatie.
Van 1 tot 200 pers
8 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

15,00
p.p. incl BTW


Stadsfiets huren VolendamStadsfiets huren Volendam

Op zoek naar een actief uitje in Volendam? Boek dan nu de stadsfiets en geniet van Volendam en omgeving.

Op zoek naar een actief uitje in Volendam? Boek dan nu de stadsfiets en geniet van Volendam en omgeving. Bij FietsverhuurVolendam.nl boek je snel én eenvoudig een comfortabele city bike. Wij hebben diverse routes beschikbaar naar Edam, Monnickendam en Marken.

Fietstocht Volendam – Monnickendam – Marken
Een populaire route is de route van Volendam naar Marken. Tijdens deze route geniet je van het prachtige uitzicht over het Waterlandse polderlandschap. Natuurlijk kan je tussendoor stops inplannen. Fiets langs de Kathammer windmolen of haal een ijsje bij Willem Honingh. Ben je een échte kaaskop? Bezoek dan de kaasboerderij Henri Willig of de Simonehoeve. De route naar Marken loopt via Monnickendam. Hier vind je prachtige monumentale gebouwen en is zeker de moeite waard om doorheen te fietsen. In Monnickendam vind je een prachtige binnenhaven met horeca. Een leuke plek om tussendoor even te stoppen. Klaar om richting Marken te fietsen? Via de Zeedijk fiets je naar het voormalige eiland. Marken staat bekend om zijn huizen op palen, smalle straatjes en oude vissershaven. Op Marken heb je de gelegenheid om aan boord te stappen van een comfortabele rondvaartboot. Je kunt ook weer terugfietsen. Aan jullie de keuze!

Fietstocht Volendam – Edam
Ook Edam is makkelijk te bereiken met de fiets. Ben je nog nooit in Edam geweest en ben je nieuwsgierig naar de kaasstad Edam? Kies dan voor de route Volendam – Edam. Via de zeedijk fiets je naar het karakteristieke Edam. Je vindt hier vele monumentale panden. Ook is hier genoeg horeca aanwezig om even te stoppen voor een hapje en drankje.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Mevrouw van Heemst 12-11-2022

We hebben ons prima vermaakt, de tour was erg leuk om Volendam en Marken te ontdekken!

 

Jenny 04-12-2022

Hele leuke tevens leerzame puzzeltocht en je komt nog in gesprek met de bewoners!

Mevrouw van den Berg 13-11-2020

Online activiteit was voor ons nieuw. Duidelijke communicatie vanuit Volendam Events vooraf en op de dag zelf. Leuke vragen, was heel gezellig! 

Peleman 25-07-2020

We danken U voor alles . We zijn zeer tevreden over de organisatie . We zullen U zeker verder aanbevelen. Mvg Pierre Peleman

Floreka 08-08-2020

Ramon heeft het top geregeld zeker doordat de boot een dag van tevoren stuk ging super alternatief. Heerlijke dag gehad

Corrie Huisman 25-07-2020

Hele leuke dag gehad met elkaar een toppertje dat wij zullen promoten bij vrienden en familie. Groetjes Corrie Huisman en familie

De Ruiter 17-09-2021

Ga zo door het was een superdag.

Mevrouw de Leeuw 08-05-2020

Een online IQ quiz gedaan met collega's. Zaten uitdagende vragen bij! Het was een spannende strijd. En de quizmaster wist veel leuke weetjes. 

Gerdien Pinkert 19-09-2020

Fantastisch weekend gehad! Complimenten voor Ramon en Vanessa! Geweldig hoe zij moeite doen om er een geweldig weekend van te maken. We hebben allemaal supergenoten

Lisa de Bruin 19-09-2020

Het was een geslaagde dag, bedankt voor de goede service

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Azzouz Penninger 20-03-2019

Heel leuk op superkorte termijn geregeld programma, gelachen leuke begeleiding en een grappige locatie!

Samantha Keukens 12-09-2020

Ontzettend attent dat jullie ook een presentje voor mijn jarige moeder hadden geregeld! Het was een geslaagde dag. Dank daarvoor.

Myrthe 01-12-2022

Hele leuke activiteit op een mooie locatie in Volendam!

Van Gilst 28-08-2016

Bedankt voor een superleuke strak georganiseerde dag Volendam. Waren ook erg blij met de aardige en enthousiast vertellende gids. Met vriendelijke groet, Monique.

Fieke 28-08-2016

Wij hebben echt een super dag gehad. Heel erg bedankt.Wij komen zeker nog een keer terug! Gr. Fieke

Ingrid te Stroet 20-03-2019

We hebben super leuke dagen gehad in Volendam. Opmerkingen hebben we al bij Lindsey achter gelaten. Bedankt voor de top organisatie! Groetjes familie te Stroet-Schoenaker.

Familie de Winter 12-09-2020

Jullie krijgen van de 10 personen van fam de Winter een hele dikke 10. Ze hebben al deze 3 dagen het geweldig naar hun zin gehad. Hartelijke dank hier voor namens ons allen.

Griffioen 08-08-2020

We hebben genoten! bedankt!

Sandra van Megen 19-09-2020

Super georganiseerd. We waren te laat door file, maar was geen enkel probleem. Toen we de weg vroegen naar Jan Cas Sombroek zei Ramon gelijk, dat is hier in de buurt, ik loop wel even mee. 't zijn de kleine dingen... Super leuke dag gehad!

HR 29-08-2020

Super bedankt voor de mooie onvergetelijke dag in Volendam! Onze groep heeft een top dag gehad. Iedereen heeft het ontzettend naar zijn zin gehad. De begeleiding vanuit Volendam Events was top! Wij, als organisatie, hebben ook goed kunnen genieten van ons dagje uit.