Stadsfiets huren Volendam

10,0 zeer goed
Stadsfiets huren Volendam
Informatie.
Van 1 tot 200 pers
8 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

15,00
p.p. incl BTW


Stadsfiets huren VolendamStadsfiets huren Volendam

Op zoek naar een actief uitje in Volendam? Boek dan nu de stadsfiets en geniet van Volendam en omgeving.

Op zoek naar een actief uitje in Volendam? Boek dan nu de stadsfiets en geniet van Volendam en omgeving. Bij FietsverhuurVolendam.nl boek je snel én eenvoudig een comfortabele city bike. Wij hebben diverse routes beschikbaar naar Edam, Monnickendam en Marken.

Fietstocht Volendam – Monnickendam – Marken
Een populaire route is de route van Volendam naar Marken. Tijdens deze route geniet je van het prachtige uitzicht over het Waterlandse polderlandschap. Natuurlijk kan je tussendoor stops inplannen. Fiets langs de Kathammer windmolen of haal een ijsje bij Willem Honingh. Ben je een échte kaaskop? Bezoek dan de kaasboerderij Henri Willig of de Simonehoeve. De route naar Marken loopt via Monnickendam. Hier vind je prachtige monumentale gebouwen en is zeker de moeite waard om doorheen te fietsen. In Monnickendam vind je een prachtige binnenhaven met horeca. Een leuke plek om tussendoor even te stoppen. Klaar om richting Marken te fietsen? Via de Zeedijk fiets je naar het voormalige eiland. Marken staat bekend om zijn huizen op palen, smalle straatjes en oude vissershaven. Op Marken heb je de gelegenheid om aan boord te stappen van een comfortabele rondvaartboot. Je kunt ook weer terugfietsen. Aan jullie de keuze!

Fietstocht Volendam – Edam
Ook Edam is makkelijk te bereiken met de fiets. Ben je nog nooit in Edam geweest en ben je nieuwsgierig naar de kaasstad Edam? Kies dan voor de route Volendam – Edam. Via de zeedijk fiets je naar het karakteristieke Edam. Je vindt hier vele monumentale panden. Ook is hier genoeg horeca aanwezig om even te stoppen voor een hapje en drankje.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Angela Bredenhoft 12-05-2023

We hebben een super mooi weekend gehad

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Angela Bredenhoft 12-05-2023

We hebben een super mooi weekend gehad