Fietspuzzeltocht Volendam - in teams

8,5 zeer goed
Fietspuzzeltocht Volendam - in teams
Informatie.
Van 10 tot 200 pers
2,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

15,00
p.p. incl BTW


Fietspuzzeltocht Volendam - in teams

Op zoek naar leuke teambuilding? Boek dan een fietspuzzeltocht door Volendam & omgeving.

We heten jullie van harte welkom in een gezellig café aan de Volendamse haven. Hier schenken wij een drankje naar keuze.

Dan is het tijd voor actie. Tijd voor een leuke fietspuzzeltocht door Volendam & omgeving. Natuurlijk verdelen we eerst alle deelnemers in groepen van ongeveer 5 personen. Vervolgens krijgt elk team een route mee langs de leukste plekjes. Bij elke bezienswaardigheid vind je leuke wetenswaardigheden en uitdagende vragen. Zijn jullie in staat om alle vragen juist te beantwoorden?

Prijsuitreiking

Na ongeveer 2 uur verzamelen de teams weer in het café. Hier tellen we de punten en bespreken we de goede antwoorden. Natuurlijk belonen wij het winnende team met een originele prijs.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie.

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en honderdduizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4. We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot 24 uur voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Brasker 20-06-2020

Alles prima verzorgd!

Accountenz Breda 27-07-2019

zeer geslaagde dag, waarvoor dank

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Brasker 20-06-2020

Alles prima verzorgd!

Accountenz Breda 27-07-2019

zeer geslaagde dag, waarvoor dank