E-bike puzzeltocht Edam & Volendam [in teams]

E-bike puzzeltocht Edam & Volendam [in teams]
Informatie.
Van 10 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

47,50
p.p. incl BTW

Fietspuzzeltocht met e-bike in teamverband? Welk team wint de fietspuzzeltocht Edam & Volendam?

Ontvangst met drankje
Wij heten jullie van harte welkom in een café in Volendam. Bij ontvangst schenken wij voor alle deelnemers een drankje naar keuze. Tijdens de ontvangst legt een enthousiaste gids van Volendam Events het programma uit.

Fietspuzzeltocht Edam Volendam
Het is tijd voor de fietspuzzeltocht Edam & Volendam. In teams gaan jullie op pad langs de mooiste bezienswaardigheden in Edam & en Volendam. In Volendam bezoeken jullie onder andere het oudste woonwijkje: het Doolhof, de katholieke kerk en de Protestantse Kerk. De route in Edam brengt jullie langs de Kaasmarkt, de Dam en het Stadhuis. Bij alle locaties stellen we uitdagende vragen en vind je leuke wetenswaardigheden. Om het antwoord te vinden, moet je goed om je heen kijken. Welk team vindt de meeste antwoorden en ontdekt alle verborgen woorden?

Prijsuitreiking fietstocht
Na de puzzeltocht verzamelen alle teams weer in een café aan de dijk in Volendam. De spelbegeleider neemt alle boekjes in en kijkt de antwoorden na. De antwoorden worden besproken. Dan is het tijd om het winnende team bekend te maken. Welk team heeft de meeste punten binnen gesleept en gaat er me de winst vandoor?

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Kleene 15-08-2020

We hebben een erg leuke dag gehad, bedankt!

Dahlberg 20-03-2019

Het was allemaal tot in de puntjes verzorgd. Ik ben dus zeer tevreden over de algehele dag.

Anita den Ouden 22-08-2020

Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding !

De Ruiter 17-09-2021

Ga zo door het was een superdag.

Familie Groot 04-06-2021

We hebben een hele mooie middag gehad. Bedankt.

Lizzy 18-09-2020

Escape room was top!!

Joyce Wessels 18-07-2020

Echt een aanrader. Goed georganiseerd, ondanks dat wij te laat waren, waar overigens niet moeilijk over werd gedaan. Geweldig leuke dag gehad!!

Ella van der Nat 29-07-2021

Een en al complimenten. Was goed geregeld en de speluitleg ook prima. Heeft op ons verzoek nog een engelstalige versie opgehaald en extra kinderformulieren. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mirte de Vries 15-08-2020

Wij hebben het er nog steeds over en alle meiden waren erg enthousiast over de vrijgezellendag. Wij willen onze gids dan ook extra bedanken voor deze geweldige dag! Zij krijgt van ons echt een dikke duim! Bedankt voor de geweldige middag/avond, en wij zullen de naam volendamevents zeker vaak laten vallen!

Mariska Leemhuis 04-06-2021

Het was leuk en ook reacties van de andere deelnemers zijn positief. Bedankt!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Gerdien Pinkert 19-09-2020

Fantastisch weekend gehad! Complimenten voor Ramon en Vanessa! Geweldig hoe zij moeite doen om er een geweldig weekend van te maken. We hebben allemaal supergenoten

Sandra Bootsman 25-09-2021

We zullen het nog lang moeten aanhoren van onze collega's dat zij het meest slim zijn. Maar wat een leuke quiz! We hebben enorm gelachen. 

Sarlemijn 12-10-2019

We hebben een ontzettend leuke avond gehad en namens ons hele team - hartelijk bedankt!

Jeannette Wes 01-05-2021

Prima uitje!

Jolanda Smit 20-03-2019

jullie maken te weinig reclame voor jezelf onder de dorpsgenoten, van onze groep(31) kon niemand jullie, en dat is echt onterecht. jullie hebben een top avond verzorgt voor ons. we hebben een HELE leuke avond gehad en komen ZEKER nog een keer terug. gr fanfarecorps Wilhelmina Volendam

Accountenz Breda 27-07-2019

zeer geslaagde dag, waarvoor dank

OLVG 11-09-2021

Het was een zeer geslaagde dag! We hebben met z'n alle genoten. De organisatie was goed en altijd vriendelijk en behulpzaam om t programma zo veel mogelijk naar naar onze wensen in te vullen.

Mevrouw Van Beest 14-09-2019

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken. Groetjes en nogmaals bedankt.

Nina Janssen 30-11-2019

Het was super leuke en gezellige quiz met veel beeld- en muziekfragmenten. Bedankt voor de gezelligheid! 

Annegre Nieuwenhuis 19-09-2020

We hebben allemaal positieve reacties gehad, heel erg leuk om te horen.