E-bike puzzeltocht Edam & Volendam [in teams]

E-bike puzzeltocht Edam & Volendam [in teams]
Informatie.
Van 10 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

47,50
p.p. incl BTW

Fietspuzzeltocht met e-bike in teamverband? Welk team wint de fietspuzzeltocht Edam & Volendam?

Ontvangst met drankje
Wij heten jullie van harte welkom in een café in Volendam. Bij ontvangst schenken wij voor alle deelnemers een drankje naar keuze. Tijdens de ontvangst legt een enthousiaste gids van Volendam Events het programma uit.

Fietspuzzeltocht Edam Volendam
Het is tijd voor de fietspuzzeltocht Edam & Volendam. In teams gaan jullie op pad langs de mooiste bezienswaardigheden in Edam & en Volendam. In Volendam bezoeken jullie onder andere het oudste woonwijkje: het Doolhof, de katholieke kerk en de Protestantse Kerk. De route in Edam brengt jullie langs de Kaasmarkt, de Dam en het Stadhuis. Bij alle locaties stellen we uitdagende vragen en vind je leuke wetenswaardigheden. Om het antwoord te vinden, moet je goed om je heen kijken. Welk team vindt de meeste antwoorden en ontdekt alle verborgen woorden?

Prijsuitreiking fietstocht
Na de puzzeltocht verzamelen alle teams weer in een café aan de dijk in Volendam. De spelbegeleider neemt alle boekjes in en kijkt de antwoorden na. De antwoorden worden besproken. Dan is het tijd om het winnende team bekend te maken. Welk team heeft de meeste punten binnen gesleept en gaat er me de winst vandoor?

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Sabine Spruijt 06-05-2023
John Kamphuis 14-06-2023
Jan Snel 10-02-2014
Spijkers 04-07-2020

Bedankt voor de leuke ontvangst en de verzorging van de dag was geheel naar onze zin. Ramon, bedankt voor het persoonlijk contact.

Gerard Valkenburg 20-01-2023
Linda Peeters 12-03-2023
Renate Jansen 15-09-2023

Super leuke middag gehad!!!

Detlev Konig 09-08-2023
Manja Wielhouwer 22-04-2023
Mirte de Vries 15-08-2020

Wij hebben het er nog steeds over en alle meiden waren erg enthousiast over de vrijgezellendag. Wij willen onze gids dan ook extra bedanken voor deze geweldige dag! Zij krijgt van ons echt een dikke duim! Bedankt voor de geweldige middag/avond, en wij zullen de naam volendamevents zeker vaak laten vallen!

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Apotheek de Groene Wijzend 02-04-2016
Huisartsenpraktijk DeWaterring 18-11-2023

Misschien wel leuk als ze bij het foto’s maken in klederdracht wat vertellen over de klederdracht en waarom het zo gedragen werd.
Verder top uitje gehad met ons team, zeer geslaagd!

Monique 02-11-2023

Het was een fantastische avond. Dank daarvoor.

Irene Smal 17-07-2021

Het hele gebeuren was fantastisch, voor iedereen een dikke pluim. We voelde ons erg welkom, werden overal vriendelijk geholpen en bediend.

Renate Jansen 15-09-2023

Super leuke middag gehad!!!

Rutten 28-09-2019

We hebben t echt gezellig en leuk gehad. Voor herhaling vatbaar!

Maud, CoolProfs 13-08-2020

Het was allemaal top geregeld. Een goede en gezellige bemanning... We hebben erg genoten. Bedankt voor de goede organisatie.

Jolanda Jager-Hoefman 09-12-2023

We hebben het geweldig gehad! De dame heeft ons zeer vriendelijk geholpen en alles keurig uitgelegd. Alles was ontzettend goed geregeld, de lunch en het diner waren echt top! Bedankt! Wij zullen jullie zeker aanbevelen.

PWC 23-07-2020

Het was een geslaagd evenement. Positieve berichten. Dankjewel voor de goede en gezellige organisatie.

Fiona van Beurden 02-05-2023