E-Chopper Puzzeltocht [in teams]

9,5 zeer goed
E-Chopper Puzzeltocht [in teams]
Informatie.
Van 12 tot 200 pers
4 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

57,50
p.p. incl BTW

Ontdek Volendam, Edam en Monnickendam tijdens de e-chopper puzzeltocht. Welk team gaat er met de winst vandoor?

Wij heten jullie van harte welkom in een typisch Volendams café. Voor alle deelnemers schenken wij een drankje naar keuze in. Een enthousiaste gids van Volendam Events deelt de teams in en legt het programma uit.

E-Chopper Puzzeltocht
Na het drankje zijn alle teams voorzien van een puzzelboekje en routebeschrijving. Het is tijd om de e-choppers op te halen. De e-choppers staan klaar voor vertrek. Jullie gaan Volendam en de omgeving verkennen. Onderweg bezoeken jullie verschillende bezienswaardigheden in Volendam, Edam en Monnickendam. Bij elke locatie stellen we uitdagende vragen. Scherp kijken en goed puzzelen zijn essentieel. Voor elk correct antwoord verdienen jullie punten. Welk team werkt het beste samen en wint de E-Chopper Puzzeltocht?

Wat is een E-Chopper?
Een E-Chopper is een elektrische scooter waarmee je comfortabel de omgeving kunt verkennen. Deze is geruisloos. Het tonen van een rijbewijs is verplicht. Ook helmen zijn verplicht. De helmen worden verzorgd. Als je geen rijbewijs hebt, kun je gebruik maken van de E-Fatbike.

Prijsuitreiking met een drankje
Na afloop van de tour verzamelen de teams zich in een café en worden de punten geteld. Ook tijdens de prijsuitreiking schenken we voor iedereen een drankje naar keuze. De gids zal de antwoorden bespreken en het winnende team bekendmaken. Het winnende team verdient naast eeuwige roem ook een passende prijs.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Ferry 24-07-2021

Was een TOP dag, dank voor de goede zorgen!

Jose van den Oord 01-06-2023
Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Ferry 24-07-2021

Was een TOP dag, dank voor de goede zorgen!

Jose van den Oord 01-06-2023