E-chopper tour de Geheimen van Edam & Volendam

E-chopper tour de Geheimen van Edam & Volendam
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

45,00
p.p. incl BTW

Zijn jullie in staat de Geheimen van Edam & Volendam te ontdekken? Inclusief huur e-chopper. 

Ben je op zoek naar meer dan alleen een route? Dan is de puzzeltocht de Geheimen van Volendam en Edam een aanrader. Bij aankomst legt een enthousiaste gids van Volendam Events het programma uit. Na de uitleg halen jullie de e-choppers op en gaan jullie op pad.  Jullie bezoeken meerdere locaties in Edam én Volendam. Bij iedere locatie verrassen we jullie met leuke weetjes en feitjes. Maar we stellen ook vragen. Zijn jullie in staat de antwoorden te vinden? Dat is goed nieuws! Want dan ontdekken jullie misschien wel de Geheimen van Edam & Volendam. Pak het sleutelboekje erbij en puzzel erop los. Welke geheimen ontdekken jullie? Natuurlijk hebben jullie de mogelijkheid om onderweg nog ergens te stoppen voor een hapje en drankje. Tonen van rijbewijs verplicht.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Laura Steenvoorden 26-05-2024

We hebben een fantastische dag gehad, we komen graag weer eens terug.

Wilco Huigen 26-05-2024
Esther de Vries 25-05-2024

Was erg leuk. En hele goede service.

Yoeri Smink 25-05-2024
Koos van der Beek B.V, Olav 25-05-2024
Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Laura Steenvoorden 26-05-2024

We hebben een fantastische dag gehad, we komen graag weer eens terug.

Wilco Huigen 26-05-2024
Esther de Vries 25-05-2024

Was erg leuk. En hele goede service.

Yoeri Smink 25-05-2024
Koos van der Beek B.V, Olav 25-05-2024