E-chopper tour de Geheimen van Edam & Volendam

E-chopper tour de Geheimen van Edam & Volendam
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

45,00
p.p. incl BTW

Zijn jullie in staat de Geheimen van Edam & Volendam te ontdekken? Inclusief huur e-chopper. 

Ben je op zoek naar meer dan alleen een route? Dan is de puzzeltocht de Geheimen van Volendam en Edam een aanrader. Bij aankomst legt een enthousiaste gids van Volendam Events het programma uit. Na de uitleg halen jullie de e-choppers op en gaan jullie op pad.  Jullie bezoeken meerdere locaties in Edam én Volendam. Bij iedere locatie verrassen we jullie met leuke weetjes en feitjes. Maar we stellen ook vragen. Zijn jullie in staat de antwoorden te vinden? Dat is goed nieuws! Want dan ontdekken jullie misschien wel de Geheimen van Edam & Volendam. Pak het sleutelboekje erbij en puzzel erop los. Welke geheimen ontdekken jullie? Natuurlijk hebben jullie de mogelijkheid om onderweg nog ergens te stoppen voor een hapje en drankje. Tonen van rijbewijs verplicht.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Floreka 08-08-2020

Ramon heeft het top geregeld zeker doordat de boot een dag van tevoren stuk ging super alternatief. Heerlijke dag gehad

Inge Mohlman 13-07-2019

Supergids!

Huberts 27-08-2016

Een zeer geslaagde dag. We dit uitje zeker bij anderen aanbevelen.

Commissariaat voor de Media 29-08-2020

We hebben een ontzettend leuke (mid)dag gehad! Dank daarvoor!

Samantha 21-11-2020

Online jongens tegen de meisjes gespeeld met onze vriendengroep. Leuk opgezet met verschillende vragen. De meiden hebben uiteraard gewonnen! 

Zwaanet Grit 21-09-2019

Dit was echt te gek. Een geweldige dag! Wij hebben erg genoten!

Rochdale 19-03-2019

Zeer leuke dag gehad!

HVO Querido 08-06-2019

Was helemaal goed! Dank jullie wel

Leemans 19-10-2019

Beste Ramon, Bij deze willen wij U van harte bedanken voor het geweldig weekend dat we gehad hebben. Groeten Peter & Marion

Paula Wiersma 12-09-2020

Fantastische avond gehad.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Plantinga 14-08-2020

Fijn dat we niet steeds begeleid werden maar zelf creatief konden zijn. Het voelde relaxed om niet steeds iemand om je heen te hebben

Cumulus Welzijn 10-09-2020

Het was een fantastische dag. De deelnemers en ik hebben heel erg genoten.

Gemeente Lelystad 19-09-2020

Een ieder heeft volop genoten, dat voor een groep van 24 personen, en we hadden natuurlijk het weer mee. Top dag!

Sandra van Megen 19-09-2020

Super georganiseerd. We waren te laat door file, maar was geen enkel probleem. Toen we de weg vroegen naar Jan Cas Sombroek zei Ramon gelijk, dat is hier in de buurt, ik loop wel even mee. 't zijn de kleine dingen... Super leuke dag gehad!

Andre Renkema 19-03-2019

Prima dag en uitermate prettige contacten voorafgaande aan de dag. Dat was super. Enige minpunt was de lunch op marken. Deze was matig en de bediening was ook niet prettig. De fotoshoot was daarentegen fantastisch met leuke mensen. Verder was het bijzonder om de volendamse kermis eens (eventjes) mee te maken. We hebben genoten.

Rutten 28-09-2019

We hebben t echt gezellig en leuk gehad. Voor herhaling vatbaar!

Boekweit 15-06-2019

Leuk dat het ons gelukt was

Peter Groen 07-08-2021

Leuke dag gehad in Volendam. Prima organisatie. De quiz was heel spannend met leuke beeld- en geluidsfragementen. Ik zal jullie aanbevelen!

Marjan de Jong 22-01-2021

Bedankt voor de leuke speurtocht. De kinderen waren ontzettend betrokken. We hebben niet alleen veel geleerd over Volendam, maar ook gelachen. Aanrader!

Aramco 23-07-2020

Complimenten voor de organisatie. Erg netjes, snel en hulpvaardig. Zal jullie zeker aanbevelen!