E-bike Tour van Volendam naar Marken

E-bike Tour van Volendam naar Marken
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
8 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW

Huur voor een hele dag een stoere e-bike en ontdek Volendam en Marken!

Het is tijd voor de fietstocht met e-bike van Volendam naar Marken. Bij aankomst legt een enthousiaste begeleider van Volendam Events de route uit. Na de uitleg halen jullie de e-bikes op. Alle deelnemers krijgen een instructie over hoe de e-bike werkt. Vanaf Volendam fietsen jullie via Katwoude en Monnickendam richting het voormalige eiland Marken. Onderweg geniet je van het prachtige Waterlandse polderlandschap en het uitzicht over de Gouwzee: het water dat Volendam, Monnickendam en Marken verbindt. Even stoppen om foto’s te maken? Doen! Dat zijn leuke herinneringen voor later! Natuurlijk is er onderweg tijd om ergens wat te drinken of te eten. Vanuit Monnickendam fiets je zonder moeite via de Zeedijk naar Marken. Bij aankomst op Marken zie je verderop de vuurtoren: het Paard van Marken. Op de e-bike fiets je hier zo naartoe. Liever gelijk door naar de haven van Marken? Ook dat kan! Ontdek méér van Volendam, Monnickendam en Marken met een e-bike van FietsverhuurVolendam.nl.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

De Ruiter 17-09-2021

Ga zo door het was een superdag.

Marijke Vermeeren 03-10-2020

Wij hebben een topweekend in Volendam gehad in Volendam met als aanvulling jullie activiteiten. Ga jullie zeker aanprijzen bij anderen. Groeten, Marijke Vermeeren.

Lex Prins 06-02-2021

We zijn enorm uitgedaagd tijdens deze voetbalquiz. Het was spannend tot het einde! Quizmaster wist ook veel te vertellen. Zeer geslaagd!

Stichting Scheepsvaart 26-10-2019

Kan niet anders zeggen dat dit uitje geweldig was. Volgens mijn baas smaakt dit naar meer. Heel erg bedankt allemaal.

Van Deuren 23-11-2019

Ontzettend leuke gids vertelde met passie over Volendam waardoor wij er zelfs nog wat van hebben opgestoken, erg leuk!

Bart 14-07-2021

Ben is een prima gids! We hebben een hele leuk en bijzondere rondleiding gehad!

Van den Broeke 24-07-2020

Klanten waren erg tevreden. Hele goede gids met leuke informatie over Edam! 

Annemarie van Bergen 03-12-2022

Leuk evenement. Werknemers Volendam Events: jullie zijn toppers!!

Jumbo 28-09-2019

Alles was goed geregeld en de communicatie was ook erg goed!

Fonny Smink 26-11-2022

Wat hebben wij een geweldige middag/ avond gehad! Eerst de inburgeringscursus in Volendamse klederdracht. Hilarisch, wat een bekijks en wat een foto's zijn er van ons genomen. Daarna een heerlijke buffet en na het eten een pubquiz en kroegentocht! Super georganiseerd door Volendam Events. En niet te vergeten superleuke begeleiding! Onze vriendin werd 50 en hebben dit voor haar georganiseerd! Een uitje om nooit meer te vergeten! Bedankt!!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Gerrie Toller 19-03-2019

We vonden het allemaal een gezellige dag en we hebben heerlijk gegeten. ik heb voor 49 personen betaald, het waren er uiteindelijk 45. ik zie het bedrag tegemoet. Bedankt voor alles. Groet Gerrie

Nina Janssen 30-11-2019

Het was super leuke en gezellige quiz met veel beeld- en muziekfragmenten. Bedankt voor de gezelligheid! 

Nuon 28-09-2019

Alles prima, wij bevelen jullie bij iedereen aan ! Groet, Nuon team

Loes de Vooght 08-02-2020

Een hele leuke dag gehad. Dankjewel.

SKH Accountants & Adviseurs 13-08-2020

Wij hebben een super leuke dag gehad. Alles was top geregeld, bedankt! Volendam Events: een echte aanrader!

Sandra Bootsman 25-09-2021

We zullen het nog lang moeten aanhoren van onze collega's dat zij het meest slim zijn. Maar wat een leuke quiz! We hebben enorm gelachen. 

Boekweit 15-06-2019

Leuk dat het ons gelukt was

Mariska Leemhuis 04-06-2021

Het was leuk en ook reacties van de andere deelnemers zijn positief. Bedankt!

Udinga 22-08-2020

Wij hebben een geweldige middag gehad! Iedereen was vol lof en hebben genoten wat Volendam te bieden heeft. We hebben naast de voetbalquiz ook nog een foto gemaakt en diner bijgeboekt. Top! Ga zo door!

Monique, Havensteder 11-07-2020

Bedankt voor een superleuke strak georganiseerde dag Volendam. Waren ook erg blij met de aardige en enthousiast vertellende gids.