E Chopper Dagarrangement Volendam

10,0 zeer goed
E Chopper Dagarrangement Volendam
Informatie.
Van 4 tot 200 pers
9 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

90,00
p.p. incl BTW

E chopper arrangement inclusief e-chopper tour, foto in klederdracht, diner en kroegentocht.

14:00 - 17:00
E-Chopper Tour

Verken Volendam en zijn adembenemende omgeving op een unieke manier met een e-chopper. Deze elektrische scooter biedt een comfortabele en groene manier om leukste bezienswaardigheden te ontdekken. Kies uit diverse routes die perfect aansluiten bij jouw interesses en geniet van cultuur, monumenten en landschappen.

Wat dacht je van een schilderachtige tocht door het historische kaasstadje Edam en het levendige vissersdorp Volendam? Laat je betoveren door de kronkelende straatjes, de traditionele huizen en de bruisende haven vol kleurrijke boten. Of wellicht trekt een ontspannen rit van de sfeervolle haven van Volendam naar de karakteristieke haven van het voormalige eiland Marken jou meer aan?

16:00 - 16:30
Foto in Volendams kostuum

Jullie gaan op de foto in Volendams kostuum. Dit is natuurlijk één van de activiteiten die niet mag ontbreken tijdens een dagje uit in het wereldberoemde dorp. Vele bekende Nederlanders, maar ook internationale sterren gingen jullie voor. Het omkleden zorgt voor veel hilariteit. Want hoe vaak zie jij een familielid, vriend, vriendin of collega in Volendamse klederdracht? Heeft iedereen de Volendammer kleding aan? Dan bepaalt de fotograaf de opstelling. Ook deelt zij leuke voorwerpen uit, zoals een mand met vis, een koffiemolen of accordeon. Iedereen staat in positie. Dan is het tijd om te lachen. Say cheese! Per groep ontvang je een grote foto. Ook ontvangt iedere deelnemer een kleine foto. Inclusief USB of QR code met alle foto’s.  

17:00 - 19:00
Buffettafel aan de Volendammer dijk

Aan de rand van het Markermeer gaan jullie aan tafel voor een smakelijk diner. Op tafel serveren wij de lekkerste vlees- en visgerechten met diverse sausjes, patat en salade. De gerechten worden op tafel uitgeserveerd. Drankjes en eventueel dessert dienen op locatie te worden afgerekend.

19:00 - 22:00
Kroegentocht Volendam

Samen met een gids bezoek je twee leuke borrelplekken aan de haven in Volendam. Bij elke kroeg krijg je een welkomstshooter van ons cadeau. Maar er is meer. We organiseren tijdens de kroegentocht leuke activiteiten. Welk team wint de Bar Challenge en welk team de Party Popquiz? En durf jij je stem te laten horen tijdens de Karaoke? De kroegentocht is een gezellige avond uit tijdens jullie dagje weg.

In de eerste kroeg organiseren we een Bar Challenge. Tijdens dit spel ontdek je twee Volendamse uitspraken. Om deze uitspraken te ontrafelen, moet je uitdagende kroeg gerelateerde raadsels en puzzels oplossen. Welk team gaat er met de winst vandoor? 

In de tweede kroeg organiseren wij een gezellige party popquiz. De sfeer zit er lekkerin. Aan de hand van leuke beeld- en geluidsfragmenten stellen we uitdagende vragen. Je mobiele telefoon wordt een stemkastje waarmee je de antwoorden kunt doorsturen. Het systeem houdt de puntentelling bij. Welk team wint de Party Popquiz? Natuurlijk kan je hierbij leuke prijzen winnen.

Na de quiz organiseren we karaoke. Durf jij stem te laten horen? Maak je geen zorgen! De meeste ‘zangers en zangeressen’ zijn geen nachtegaaltjes. Maar daar gaat het natuurlijk ook niet om. Samen zingen zorgt voor veel vrolijke taferelen. We hebben een ruime keuze met meer dan 1000 meezingers. Wedden dat jouw favoriete nummer erbij zit.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie.

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en honderdduizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4. We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot 24 uur voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Helen Wiertz 15-10-2023
Mevrouw Stam 12-11-2022

Super geregeld, snelle communicatie , goede prijs-kwaliteit.

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Helen Wiertz 15-10-2023
Mevrouw Stam 12-11-2022

Super geregeld, snelle communicatie , goede prijs-kwaliteit.