Fatbike Tour de Geheimen van Edam en Volendam

Fatbike Tour de Geheimen van Edam en Volendam
Informatie.
Van tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

45,00
p.p. incl BTW

Ontdek de Geheimen van Edam & Volendam. Inclusief huur Fatbike. 

Op zoek naar een leuke activiteit in combinatie met een Fatbike? Kies dan voor de Puzzeltocht de Geheimen van Edam & Volendam. Tijdens de Fatbike tour Puzzeltocht ontdek je méér van Edam en Volendam. De puzzeltocht brengt je langs de mooiste bezienswaardigheden in Volendam en Edam. En dat is nog niet alles. Bij iedere locatie vertellen we je leuke wetenswaardigheden én stellen we uitdagende vragen. Heb je alle antwoorden gevonden? Dan ontdek je de Geheimen van Edam en Volendam. Zeker is dat je na deze puzzeltocht meer weet dan een gemiddelde Volendammer en Edammer.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Carla Siegersma 03-06-2023
De Wering 19-09-2020

Volendam events had alles goed geregeld! Goede organisatie, goede rondleidingen door de gids. Het was een afwisselend programma. Tevens was het leuk dat wij zelf ook nog wat eigen tijd konden inplannen. Volendam events was steeds goed te bereiken, zelfs op de dag van het uitje was telefonisch contact nog mogelijk om het e.e.a. goed af te stemmen. Het eten was overigens ook prima en van zeer goede kwaliteit. We hebben genoten en vanuit de groep kregen wij vele goede reacties over het goed georganiseerde uitje, bedankt hiervoor!

Riggelink 20-05-2023

We hebben een ontzettend leuk uitje gehad met de vrienden dankzijn Volendam Events

Lex de Gier 21-10-2023

Erg leuk, begleiding en uitleg was helemaal goed, gaan we nog een keer doen!

De Ruiter 17-09-2021

Ga zo door het was een superdag.

C. Eeken 06-01-2023

We hebben genoten van de rondleiding en heel veel opgestoken over Volendam!

Meneer Kuipers 23-05-2020

Duidelijke communicatie vooraf met Volendam Events. Online activiteit was nieuw voor ons, maar werd heel goed uitgelegd. Hele leuke vragen over Volendam. En het werd gepresenteerd door een echte Volendamse. Was zeer geslaagd en na afloop leuke reacties ontvangen van andere deelnemers! 

Mascha van Campen 14-05-2023

Wij hebben een geweldige dag gehad, ook ontvangst en uitleg van de gids, zelfs bereikbaar op Moederdag :) lunch was uitgebreid en contact, netjes gebeld omdat programma iets aangepast moest worden. Zal Julie zeker aanraden aan anderen.

Toneelvereniging Spot 70, Gradannie Dekker 27-05-2023

Super bedankt voor jullie flexibiliteit! Iedereen heeft een leuke dag gehad! Top organisatie!

Badmintonclub Rijswijk 09-07-2022

Het was een super dag, alles was TOPPIE geregeld. hartelijk dank daarvoor namens de Badminton club in Rijswijk. Onze gids was voortreffelijk.

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Julia Eenkhoorn 10-06-2023
Schilder 28-03-2018

Iedereen heeft een leuke dag gehad. Wij gaan dit arrangement zeker aanraden. Bedankt Volendam Events

Guido van Ruijven 22-08-2023
Marieke Hoeben 29-04-2023
Nelleke Hofstede 16-09-2023

Alles was super geregeld, als er vragen waren werd dat goed opgelost

Monique 02-11-2023

Het was een fantastische avond. Dank daarvoor.

Samantha Keukens 12-09-2020

Ontzettend attent dat jullie ook een presentje voor mijn jarige moeder hadden geregeld! Het was een geslaagde dag. Dank daarvoor.

Fieke Snels 18-03-2023
De Vries 15-05-2021

Leuke en spannende activiteit, enthousiaste begeleiding. Veel van Volendam gezien.

Melanie van Weede 13-08-2023