Fietspuzzeltocht Edam & Volendam [in teams]

Fietspuzzeltocht Edam & Volendam [in teams]
Informatie.
Van 10 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

39,50
32,50
p.p. incl BTW


Fietspuzzeltocht Edam & Volendam [in teams]Fietspuzzeltocht Edam & Volendam [in teams]Fietspuzzeltocht Edam & Volendam [in teams]

Ontdek met fiets de leukste bezienswaardigheden van vissersdorp Volendam en kaasstad Edam. Welk team pakt de eerste plaats?

Ontvangst met drankje

Onze gids heet jullie van harte welkom in een café aan de Volendamse haven. Bij de ontvangst schenken wij een drankje naar keuze.

Fietspuzzeltocht Edam Volendam

Onze gids deelt jullie in teams in. Het moment is daar om op de fiets te stappen en Edam - Volendam te verkennen. Natuurlijk krijgt elk team een puzzelboekje mee met routebeschrijving en uitdagende vragen. In Volendam ontdek je hotspots als de Klokkepaal, de Visafslag, het Stolphoevekerkje en de vissershuisjes in het Doolhof. In Edam brengt de tour je langs de Kaasmarkt, de Dam en het Stadhuis Let op: kijk goed om je heen. Soms moet je even verder kijken (en denken) om het antwoord te vinden. Welk team vindt de meeste verborgen woorden?

Prijsuitreiking fietstocht

Na de puzzeltocht verzamelen jullie weer in een café. De spanning stijgt. De spelbegeleider neemt de boekjes in en checkt de antwoorden. Vervolgens vertellen we jullie de goede antwoorden en hoe je deze had kunnen vinden. Komen de meeste antwoorden je bekend voor? Dan zit jij wellicht in het winnende team.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Wilco Huigen 26-05-2024
Laura Steenvoorden 26-05-2024

We hebben een fantastische dag gehad, we komen graag weer eens terug.

CV de Heiknuuters reisclub 25-05-2024
Mathijssen Metaal, Bart 25-05-2024
Angela Uidam 25-05-2024
Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Wilco Huigen 26-05-2024
Laura Steenvoorden 26-05-2024

We hebben een fantastische dag gehad, we komen graag weer eens terug.

CV de Heiknuuters reisclub 25-05-2024
Mathijssen Metaal, Bart 25-05-2024
Angela Uidam 25-05-2024