Fietspuzzeltocht Edam & Volendam [in teams]

Fietspuzzeltocht Edam & Volendam [in teams]
Informatie.
Van 10 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

39,50
32,50
p.p. incl BTW


Fietspuzzeltocht Edam & Volendam [in teams]Fietspuzzeltocht Edam & Volendam [in teams]Fietspuzzeltocht Edam & Volendam [in teams]

Ontdek met fiets de leukste bezienswaardigheden van vissersdorp Volendam en kaasstad Edam. Welk team pakt de eerste plaats?

Ontvangst met drankje

Onze gids heet jullie van harte welkom in een café aan de Volendamse haven. Bij de ontvangst schenken wij een drankje naar keuze.

Fietspuzzeltocht Edam Volendam

Onze gids deelt jullie in teams in. Het moment is daar om op de fiets te stappen en Edam - Volendam te verkennen. Natuurlijk krijgt elk team een puzzelboekje mee met routebeschrijving en uitdagende vragen. In Volendam ontdek je hotspots als de Klokkepaal, de Visafslag, het Stolphoevekerkje en de vissershuisjes in het Doolhof. In Edam brengt de tour je langs de Kaasmarkt, de Dam en het Stadhuis Let op: kijk goed om je heen. Soms moet je even verder kijken (en denken) om het antwoord te vinden. Welk team vindt de meeste verborgen woorden?

Prijsuitreiking fietstocht

Na de puzzeltocht verzamelen jullie weer in een café. De spanning stijgt. De spelbegeleider neemt de boekjes in en checkt de antwoorden. Vervolgens vertellen we jullie de goede antwoorden en hoe je deze had kunnen vinden. Komen de meeste antwoorden je bekend voor? Dan zit jij wellicht in het winnende team.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Lisa 19-03-2019

We zijn erg tevreden. Hebben een top dag gehad !

Gemeente Amsterdam 17-12-2020

Leuk om samen in deze tijd toch iets te ondernemen. Begeleiding was enthousiast en er waren leuke prijzen te winnen. 

CSU 20-07-2019

Wij hebben het bedrijfsuitje met 12 personen als zeer leuk ervaren!

Francien Segers 04-08-2020

Ontzettende leuke dag gehad.

De Vries 15-05-2021

Leuke en spannende activiteit, enthousiaste begeleiding. Veel van Volendam gezien.

Liza Fieret 21-05-2021

Wij hebben een fantastische dag gehad!

Debbie Westemeijer 11-12-2020

Bedankt voor de organisatie. We hebben ervan genoten en er wordt nog volop over nagepraat.

Marsman 18-07-2020

Super leuk weekend gehad!! Alles goed geregeld, heel tevreden!

Marijke Vermeeren 03-10-2020

Wij hebben een topweekend in Volendam gehad in Volendam met als aanvulling jullie activiteiten. Ga jullie zeker aanprijzen bij anderen. Groeten, Marijke Vermeeren.

Karin Sterken 14-03-2020

We hebben met zijn alle een leuke middag/avond gehad. Vooral de karaoke bar tijdens de kroegentocht viel goed in de smaak bij ons!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Patricia Alders 15-02-2020

Zeer goed eten s’avonds tijdens de sing a long. De zangeres kreeg de dames goed mee! Wat een gezelligheid. We komen zeker weer terug!

Gerda Vriend 20-06-2020

Was erg goed in een leuk en gezellig café. En we hebben de sleutel gevonden. Zijn niet eens toe gekomen aan de puzzeltocht. Komen in januari daarvoor terug.

Blauwendraad 25-07-2020

Het was een super leuke dag! Thanx

Onderstal 14-11-2020

Het was een geslaagde quiz! 

Plantinga 14-08-2020

Fijn dat we niet steeds begeleid werden maar zelf creatief konden zijn. Het voelde relaxed om niet steeds iemand om je heen te hebben

Nina Janssen 30-11-2019

Het was super leuke en gezellige quiz met veel beeld- en muziekfragmenten. Bedankt voor de gezelligheid! 

Margriet Hoogenberg 19-03-2019

Kimmetje is top xx MARGRIET

Jolanda Dol 14-03-2020

Top voor elkaar en beregezellig Groetjes Jolanda and friends

Zwaanet Grit 21-09-2019

Dit was echt te gek. Een geweldige dag! Wij hebben erg genoten!

Inge Mohlman 13-07-2019

Supergids!