Fietstocht Volendam Edam met gids

Fietstocht Volendam Edam met gids
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
2 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW

Offerte aanvragenDirect reserveren
Bekijk beschikbaarheid

Ontdek met gids de leukste plekjes van Volendam en Edam.

Wil je de leukste plekjes van Volendam en Edam ontdekken met een enthousiaste gids? Boek dan deze tour langs de leukste bezienswaardigheden van kaasstad Edam en vissersdorp Volendam. In Volendam fiets je samen met de gids langs de haven, het Stolphoevekerkje, Hotel Spaander en de kleine vissershuisjes in het Doolhof. De gids vertelt je met passie over deze bezienswaardigheden. Heb je vragen? Geen probleem. Onze gids vertelt je alles wat je weten wilt. Ook in Edam kan je veel moois bewonderen. Edam is een oud stadje met een rijke historie. Edam wordt ook wel 'Klein Amsterdam' genoemd. Waarom? Net als in Amsterdam vind je in Edam talrijke historische monumenten langs lange grachten. Wat denk je van de Kaaswaag, het Stadhuis en de indrukwekkende Grote kerk.

Combineer je fietstocht met andere actviteiten

De fietstocht door Edam en Volendam is leuk te combineren met andere activiteiten in Volendam, zoals een foto in klederdracht, boottocht, quiz, lunch of diner.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Groep Van Beest 11-07-2020

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Erg vriendelijke mensen die terecht trots op hun dorp zijn. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken.

Susanne van Kilsdonk 18-06-2021

Vonden het super geregeld! Alles stond klaar/lag klaar. Vriendelijke mensen. Zeker voor herhaling vatbaar ????

Annegre Nieuwenhuis 19-09-2020

We hebben allemaal positieve reacties gehad, heel erg leuk om te horen.

Irene Smal 17-07-2021

Het hele gebeuren was fantastisch, voor iedereen een dikke pluim. We voelde ons erg welkom, werden overal vriendelijk geholpen en bediend.

Mengying Zhang 20-03-2019

Thank you for the fantastic afternoon!!

Marielle Heemskerk 25-05-2019

We hebben een erg fijne dag gehad. Goede service en begeleiding. Nogmaals bedankt!

Annemarie van Bergen 03-12-2022

Leuk evenement. Werknemers Volendam Events: jullie zijn toppers!!

Kinnaer 27-08-2016

Goed geregeld. Eten was prima bij Van den Hogen. Topactiviteit.

Francien Segers 04-08-2020

Ontzettende leuke dag gehad.

Heer Vijzelaar 09-10-2022

Leuke dag gehad. Complimenten!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Schilder 28-03-2018

Iedereen heeft een leuke dag gehad. Wij gaan dit arrangement zeker aanraden. Bedankt Volendam Events

Karin Sterken 14-03-2020

We hebben met zijn alle een leuke middag/avond gehad. Vooral de karaoke bar tijdens de kroegentocht viel goed in de smaak bij ons!

Gerdien Pinkert 19-09-2020

Fantastisch weekend gehad! Complimenten voor Ramon en Vanessa! Geweldig hoe zij moeite doen om er een geweldig weekend van te maken. We hebben allemaal supergenoten

Topaz 18-12-2020

Hele leuke beeld- en geluidsfragmenten. En super om toch een activiteit samen te doen. De quizmaster kwam met leuke weetjes en hij wist veel. Voor herhaling vatbaar, maar dan natuurlijk met een andere online quiz! 

Langerak 19-03-2019

We vonden echt echt ontzettend leuk! Dit was onze eerste ervaring met een escaperoom en het is zeker voor herhaling vatbaar. Wel vonden we de opdrachten wat moeilijk voor de tijd die we er voor hadden. Een uur zou misschien wat beter zijn. We waren met z’n vijven en waren nog net voor de tijd ontsnapt.

Miranka Schreur 30-08-2019

Zeker aan anderen aan te bevelen. Bedankt voor het prettige contact en de goede organisatie.

Mevrouw Van Beest 14-09-2019

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken. Groetjes en nogmaals bedankt.

Martin de Bruin 12-06-2021

We hebben een leuke dag gehad en vonden de fotosessie het leukst. Met vriendelijke groet, Familie de Bruin

Carthago ICT 20-03-2019

Het was weer prima geregeld! Dank en wie weet tot ziens.

Mariska van Gils 19-03-2019

Hele gave dag gehad! Ramon bedankt voor de gezelligheid!