Fietstocht Volendam Edam met gids

Fietstocht Volendam Edam met gids
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
2 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW

Ontdek met gids de leukste plekjes van Volendam en Edam.

Wil je de leukste plekjes van Volendam en Edam ontdekken met een enthousiaste gids? Boek dan deze tour langs de leukste bezienswaardigheden van kaasstad Edam en vissersdorp Volendam. In Volendam fiets je samen met de gids langs de haven, het Stolphoevekerkje, Hotel Spaander en de kleine vissershuisjes in het Doolhof. De gids vertelt je met passie over deze bezienswaardigheden. Heb je vragen? Geen probleem. Onze gids vertelt je alles wat je weten wilt. Ook in Edam kan je veel moois bewonderen. Edam is een oud stadje met een rijke historie. Edam wordt ook wel 'Klein Amsterdam' genoemd. Waarom? Net als in Amsterdam vind je in Edam talrijke historische monumenten langs lange grachten. Wat denk je van de Kaaswaag, het Stadhuis en de indrukwekkende Grote kerk.

Combineer je fietstocht met andere actviteiten

De fietstocht door Edam en Volendam is leuk te combineren met andere activiteiten in Volendam, zoals een foto in klederdracht, boottocht, quiz, lunch of diner.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Huberts 27-08-2016

Een zeer geslaagde dag. We dit uitje zeker bij anderen aanbevelen.

Helke Spoelstra 01-06-2019

Bedankt nog voor de super leuke dag!

Bianca 10-12-2022

Was een leuk uitje. Bedankt voor alles! 

Anton en Christine van der Lelie 05-09-2020

Wij hebben een superleuke dag gehad. Mede dankzij het mooie weer en de leuke gids hebben wij ons prima vermaakt. Het eten was superlekker. Iedereen van onze groep was vol lof. Heel erg bedankt voor alles. En zeker tot een volgende keer. Groeten Anton en Christine van der Lelie

Brandweer Woerden 29-08-2020

Wij vonden dat de gids heel goed de rondleiding deed, en de uitleg bij de palingrokerij was ook heel goed. Nogmaals wij waren zeer tevreden en het is voor herhaling vatbaar.

Van den Broeke 24-07-2020

Klanten waren erg tevreden. Hele goede gids met leuke informatie over Edam! 

Antonie Huibers 20-03-2019

Was een top dag met uitstekend eten...

Dijk en Duin Team 10-09-2020

Erge leuke dag gehad, als unanieme tip vanuit het team, mannen kostuums erbij zouden erg leuk zijn.

Chiropractie Munksgaard 04-09-2020

Het was een zeer geslaagd uitje, met een uitstekende gids.

Leoni van den Bogert 17-04-2021

Super! Prima verzorgd

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

GGZ 08-11-2022

Het was heel erg leuk! Paste goed bij waar we naar zochten. Leuk afwisselend programma, iedereen blij!

Karine Brand 15-08-2019

De hele groep is erg enthousiast. We hebben genoten. Bedankt!

Janneke Zwaard 29-08-2020

Hebben een hele leuke dag gehad!

Ina van Beelen 07-12-2022

Een hele leuke dag gehad. Dank jullie wel.

Mevrouw de Bie 12-11-2022

Bedankt voor de organisatie!

Mevrouw Postma 02-10-2022

We hebben het ontzettend getroffen met het weer dus dat kon niet beter. We hebben Volendam en Marken op een leuke manier leren kennen.

Mariska van Gils 19-03-2019

Hele gave dag gehad! Ramon bedankt voor de gezelligheid!

Defensie 19-03-2019

We hebben n ontzettend leuke dag gehad, goed in elkaar gezet, leuke begeleiding, het eten was goed en lekker, maar wel iets te weinig!! Dank jullie wel!!!

Boekweit 15-06-2019

Leuk dat het ons gelukt was

Mevrouw Van Beest 14-09-2019

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken. Groetjes en nogmaals bedankt.