E Car Tour Volendam

Informatie.
Van tot 200 pers
2,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF


Ontdek met een e-car de leukste plekjes van Volendam en omgeving. 

Wil je Volendam en omgeving verkennen met een e-car? Goed idee. Een e-car is een kleine elektrische auto, waarmee je op een originele wijze de omgeving van Volendam ontdekt. En of het nu goed of slecht weer is, met de e-car zit je altijd goed. Regent het een beetje? Geen probleem. De e-car heeft een dak. Laat de zon de dijk bijna smelten? Geen probleem. Want alle e-cars beschikken over een airco. Je kan kiezen uit verschillende routes. Kies bijvoorbeeld voor een tour door het polderlandschap en ontdek hoe groen Waterland is. Of ontdek het oude stadje Monnickendam. In Monnickendam vind je veel monumentale gebouwen die herinneren aan de Middeleeuwen, zoals de Waegh, de Speeltoren, de Grote Kerk en de restanten van de stadsmuur.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Annemarie van Tinteren 31-08-2023

We hebben een ontzettende leuke dag gehad! Alles prima geregeld. Zal jullie zeker bij anderen aanbevelen!

Sandra Lascaris 29-10-2023

Vonden t superrr leuk erg goed geregeld allemaal..voor herhaling vatbaar

Nina Janssen 30-11-2019

Het was super leuke en gezellige quiz met veel beeld- en muziekfragmenten. Bedankt voor de gezelligheid! 

Natasja Nelen 23-09-2023
Jolanda van Boxtel 16-09-2023

Geen opmerkingen. Het was een top dag!

Linda 26-09-2020

Super geslaagde dag gehad!

Heer Verwey 11-07-2021

Alles lijkt mogelijk bij jullie. Tussentijds switchen van evenement b.v. bij regen blijkt geen probleem. Wij hebben een heerlijke dag gehad. Hartelijk dank hiervoor.

Azzouz Penninger 20-03-2019

Heel leuk op superkorte termijn geregeld programma, gelachen leuke begeleiding en een grappige locatie!

Cafetaria Family Uitgeest 14-01-2023

Het dagje uit was echt super!

Joyce Schols-Lemmens 17-10-2023

Prima opdrachten en alles goed geregeld, prettig contact.

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Karin Sterken 14-03-2020

We hebben met zijn alle een leuke middag/avond gehad. Vooral de karaoke bar tijdens de kroegentocht viel goed in de smaak bij ons!

Alyssa Krijger 12-09-2020

We hebben een hele gezellige dag gehad!

Familie Groot 04-06-2021

We hebben een hele mooie middag gehad. Bedankt.

E. Woudenberg, One Underwriting 03-11-2023
Mevrouw Ijpelaan 01-02-2023

We komen graag weer terug!

Mandy den Butter 05-10-2023
Joyce Schols-Lemmens 17-10-2023

Prima opdrachten en alles goed geregeld, prettig contact.

Christa Sneek 26-10-2019

We hebben een super dag en avond gehad!! Echt onwijs genoten!! Allemaal! Er was er niet 1 die het niet naar haar zin heeft gehad! Ik zal jullie echt aanraden!! En als de mogelijkheid zich voordoet, zal ik jullie zeker nog een keer boeken!

Heer Ijsselstijn 06-01-2023

Weekendje met activiteiten en overnachting was top georganiseerd ! Nogmaals bedankt hiervoor.

Annegre Nieuwenhuis 19-09-2020

We hebben allemaal positieve reacties gehad, heel erg leuk om te horen.