Tandem verhuur

Tandem verhuur
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
8 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

16,25
p.p. incl BTW


Tandem verhuur

Huur een tandem en ontdek de leukste bezienswaardigheden van Volendam en omgeving. 

Wil je Volendam en omgeving verkennen met een tandem? Huur dan een tandem. Let op: op een tandem fiets je niet elke dag. Even wennen dus. In tweetallen verken je de leukste bezienswaardigheden. We hebben verschillende tours voor jullie beschikbaar. Kies je voor een route door Edam en Volendam of fiets je liever van de haven van Volendam naar de haven van Marken. De tandemtocht is eenvoudig te combineren met andere originele activiteiten in Volendam, zoals een foto in klederdracht, een boottocht, een puzzeltocht, een escape room lunch of diner.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Peters 02-06-2021

Was een gezellig uitje met boottocht naar Marken. Foto was leuk aandenken! Erg blij mee!

Jacqueline Vos 30-09-2023
Kim van Noort 07-03-2020

Het was een geslaagd vrijgezellenfeest. De vrijgezel heeft het enorm naar haar zin gehad en de rest van de meiden ook! Het is zeker voor herhaling vatbaar. Mochten we nog een keer een vrijgezellenfeest of meidenuitje moeten boeken, weten we jullie te vinden. Top!!

John van Zwamburg 29-10-2023
Debbie Westemeijer 11-12-2020

Bedankt voor de organisatie. We hebben ervan genoten en er wordt nog volop over nagepraat.

Jolanda Dol 14-03-2020

Top voor elkaar en beregezellig Groetjes Jolanda and friends

Griet Hagenhoek 15-10-2023
Jolanda van Boxtel 16-09-2023

Geen opmerkingen. Het was een top dag!

Geja Ribberink 03-02-2024

Wij vonden het een erg boeiende en interessante rondleiding!

Streefkerk 26-09-2020

Wij kijken terug op een zeer geslaagd vrijgezellenfeest! Het was een strak en afwisselend programma. Vooral de contacten vooraf worden als zeer positief ervaren. Ook de cocktailworkshop was erg leuk! Wat een enthousiasme heeft deze man!

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Susanne Reimering 20-09-2023
Van Ingen 26-09-2020

Veel succes verder en bedankt!!! Het was top! Namens alle asperen allstars

HVO Querido 08-06-2019

Was helemaal goed! Dank jullie wel

Annegre Nieuwenhuis 19-09-2020

We hebben allemaal positieve reacties gehad, heel erg leuk om te horen.

Knijn 25-07-2020

We hebben erg genoten. Een hele mooie middag in Volendam.

Marieth Groot 12-06-2021

Was gezellig!!! En zeker aan te bevelen voor anderen.

OLVG 11-09-2021

Het was een zeer geslaagde dag! We hebben met z'n alle genoten. De organisatie was goed en altijd vriendelijk en behulpzaam om t programma zo veel mogelijk naar naar onze wensen in te vullen.

Nathalie Verhoeven 17-02-2024

Wat hebben wij enorm genoten van een dag en nacht Volendam !
Super bedankt voor alles !

Mevrouw Linda 04-10-2023

Onze klant was weer zeer tevreden, wij hebben nu 3 x Volendam geboekt bij jullie en alle keren was het zeer goed bevallen.

Nuon 28-09-2019

Alles prima, wij bevelen jullie bij iedereen aan ! Groet, Nuon team